//Mijn aanbod

Digitaal transformeren met een ervaren business analist


Digitaal transformeren zit in mijn bloed. Sinds de introductie van de personal computer in 1984 ben ik mij gaan bezighouden met hoe je processen kunt verbeteren en versnellen met digitale tools. Omdat ik geen fan ben van repeterend werk heb ik altijd gezocht naar oplossingen die het werk versnellen en waar je weer meer tijd krijgt voor innovatie.

Of het nou een proces is om troepen in te zetten in oorlogsgebied (NAVO) of een tool om handsfree orders te picken, ik denk en help er graag aan mee.

De laatste jaren ligt mijn focus wat breder, Digitale Transformatie. Als ervaren business analist help ik bedrijven met de Digitale Transformatie. Dat kan een softwareoplossing zijn maar ook andere manieren van werken. Omdat ik zelf ook leiding heb gegeven aan een ICT consultancy bedrijf breng ik ook veel zakelijke ervaring mee.

Ik heb de afgelopen 30 jaar in- en buiten Nederland voor diverse grote en kleine organisaties gewerkt. Mijn huidige thuisbasis is Groningen.

Naast vele opdrachtgevers heb ik zelf een aantal bedrijven gehad op het gebied van: software distributie, spraakherkenning, online werken (Zevenseas/Rapid Circle), e-commerce (creative-cables.nl).

Hans Blaauw

“Daag me maar uit, dat werkt het beste. ”

Waar help ik als business analist mee?

01.

Digitale Transformatie

In de afgelopen bijna 30 jaar heb ik altijd gewerkt aan het analyseren van de bestaande (vaak niet wenselijke) situatie om te komen tot een betere ICT oplossing. Voor mij staat de uiteindelijke gebruiker altijd op 1.

02.

Citizen development

Binnen organisaties loopt veel ICT talent rond en domein experts kunnen eenvoudig worden ingezet voor ICT taken met de nieuwste tools. Als je met Citizen Development en fusion teams wilt werken dan doe ik daar graag de begeleiding voor.

03.

Innovatie

Innovatie is belangrijk en zorgt ervoor dat je als bedrijf en persoon vooruit komt. Ik heb me in diverse branches beziggehouden met innovatie. Kom je er zelf niet uit en zoek je een sparring partner?

04.

Digitale diensten

Als ervaren business analist heb ik zeer veel ervaring met Saas, API’s, cloud en adoptie.

Aarzel niet om contact op te nemen!
Bel me op +31 (0)6 430 44 656

Lastig om te bellen? Stuur me een email op blaauwh@meblue.com